Patronul Blue Air vrea să preia firma de proiectare Iptana

Omul de afaceri Nelu Iordache, patronul companiei aeriene Blue Air şi administratorul Romstrade, vrea să preia Iptana Bucureşti, la care este acţionar minoritar, la un preţ de 13,5 lei pe acţiune, care evaluează firma de proiectare de infrastructură la aproape 12 milioane de lei.

232 afișări
Imaginea articolului Patronul Blue Air vrea să preia firma de proiectare Iptana

Patronul Blue Air vrea să preia firma de proiectare Iptana

Nelu Iordache a trimis, prin intermediul avocatului său, scrisori către toţi acţionarii Iptana, prin care oferă un preţ de 13,5 lei pe acţiune pentru titlurile deţinute de aceştia, potrivit unor surse apropiate firmei.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Iordache nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

Potrivit celor mai recente date disponibile, cel mai important acţionar al firmei este directorul general Iptana, Cornel Marţincu, a cărui deţinere este de 12,92%.

Iptana are un capital social de 176.820 lei, împărţit în 884.100 de acţiuni cu o valoare nominală de 0,2 lei pe unitate.

Firma a fost sau este implicată, printre altele, în calitate de proiectant sau consultant, la proiecte de infrastructură pentru porturile Constanţa şi Mangalia, Aeroportul Henri Coandă, Aeroportul Internaţional Sibiu, tronsonul Comarnic-Braşov al autostrăzii Bucureşti-Braşov sau diverse lucrări hidrotehnice şi de transport rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici