Peste 10.000 de autoturisme Logan, rechemate de pe piaţa braziliană

Renault va rechema de pe piaţa braziliană peste 10.000 de autoturisme Logan, fabricate în 2007, pentru verificarea şi evetuala înlocuire a unor piese care ar putea afecta funcţionarea normală a sistemului de direcţie, a anunţat, luni, constructorul francez, citat de publicaţia braziliană Folha.

1 afișare
Imaginea articolului Peste 10.000 de autoturisme Logan, rechemate de pe piaţa braziliană

Renault recheamă peste 10.000 de autoturisme Logan de pe piaţa braziliană

Problemele identificate se referă la rotulele axiale de direcţie şi riscă să afecteze buna funcţionare a sistemului de direcţie, provocând astfel accidente severe, chiar fatale, a arătat compania.

Renault a publicat numere de şasiu ale vehiculelor rechemate şi a recomandat proprietarilor să contacteze dealerii pentru efectuarea verificărilor şi a reparaţiilor corespunzătoare.

Modelul Logan a fost lansat pe piaţa braziliană în luna aprilie şi a devenit deja lider în topul vânzărilor înregistrate de grupul francez pe această piaţă.

Aceasta nu este prima rechemare operată de Renault în Brazilia de la lansarea Logan. Astfel, grupul francez a anunţat, în luna septembrie, că urmează să retragă în service 1.623 de autoturisme Logan, pentru verificarea sistemului de frânare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici