Petrom a deschis două benzinării pe Autostrada Soarelui

Petrom (SNP) a deschis, la jumătatea lunii septembrie, încă două benzinării pe Autostrada Bucureşti-Cernavodă (Soarelui), în urma unei investiţii de 2,7 milioane de euro, a anunţat, luni, compania.

682 afișări
Imaginea articolului Petrom a deschis două benzinării pe Autostrada Soarelui

Petrom a deschis două benzinării pe Autostrada Soarelui (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Benzinăriile, situate la kilometrul 111, funcţionează sub brandul PetromV şi oferă atât servicii de furnizare de carburanţi, cât şi complementare, care includ magazine, restaurante, spaţii de recreare şi servicii de întreţinere a maşinii.

În urma licitaţiei organizate anul trecut de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Petrom şi OMV România Mineraloel au câştigat dreptul de a construi şase benzinării pe autostrada Soarelui. Primele două benzinării au fost inaugurate în luna mai, la kilometrul 66, şi funcţionează sub brand-ul Petrom.

Pe Autostrada Soarelui mai operează şi grupul Rompetrol, care a inaugurat în luna august două benzinării, urmând ca până la finele lunii octombrie să finalizeze alte două unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici