Petrom a început procesul de oprire a activităţii combinatului Doljchim

Petrom a început procesul de închidere a tuturor unităţile de producţie consumatoare de gaz natural din combinatului Doljchim, iar în urma acestei măsuri un număr de 600 de salariaţi vor intra în şomaj tehnic până la jumătatea lunii februarie, a anunţat luni compania.

26 afișări
Imaginea articolului Petrom a început procesul de oprire a activităţii combinatului Doljchim

Petrom a început procesul de oprire a activităţii combinatului Doljchim

"Petrom a decis să iniţieze închiderea tuturor unităţilor de producţie consumatoare de gaz natural. În acest moment avem în vedere închiderea unităţilor de producţie mai sus menţionate până la mijlocul lunii februarie, urmând să monitorizăm îndeaproape evoluţia pieţei, pentru a lua decizii ulterioare", se arată într-un comunicat Petrom.

Compania a menţionat că efectele acestei măsuri asupra activităţii şi rezultatelor Petrom nu sunt semnificative.

Petrom va reveni cu informaţii relevante pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Citeşte şi

Jumătate din angajaţii de la Doljchim vor fi trimişi temporar acasă

Videanu: Nu avem nicio problemă din cauza scandalului Rusia-Ucraina privind gazele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici