Petrom a scumpit din nou carburanţii cu 0,12 lei/litru

Petrom a majorat, luni, cu 0,12 lei pe litru, preţurile de referinţă la toate sortimentele de carburanţi comercializaţi în staţiile de distribuţie operate de companie, după ce săptămâna trecută a luat o decizie similară, scumpind benzina şi motorina tot cu 0,12 lei pe litru.

19 afișări
Imaginea articolului Petrom a scumpit din nou carburanţii cu 0,12 lei/litru

Petrom a scumpit din nou carburanţii cu 0,12 lei/litru (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, un litru de benzină ECO Premium 95 costă, de marţi, 3,99 lei, în timp ce sortimentul Premium fără plumb 95 poate fi cumpărat cu 3,96 lei lei, potrivit datelor companiei.

Petrom a majorat preţul benzinei Top Premium fără plumb 99+ de la 4,17 lei la 4,29 lei, în timp ce carburanţii OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 s-au scumpit la 4,06 lei, respectiv 4,69 lei.

În ceea ce priveşte motorinele, sortimentul Top Euro Diesel 4 s-a scumpit de la 4,24 lei la 4,36 lei, iar OMV Sprint Diesel costă în prezent 4,41 lei.

Preţul motorinei Euro Diesel 4 a urcat de la 4,16 lei la 4,28 lei, iar carburantul OMV Premium Diesel se comercializează pentru 4,69 lei.

Politica de preţuri a Petrom, adoptată la începutul anului 2005, ţine seama de evoluţiile internaţionale ale preţului produselor petroliere, dar şi de contextul pieţei interne. Preţurile Petrom pot varia cu maximum +/-5% faţă de preţurile de referinţă.

Petrom operează în România circa 450 de staţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici