Peugeot Citroen analizează posibilitatea formării unui parteneriat cu Mitsubishi

Constructorul francez de automobile PSA Peugeot Citroen analizează posibilitatea formării unui parteneriat cu grupul auto japonez Mitsubishi, potrivit publicaţiei La Tribune, preluată de Reuters.

24 afișări
Imaginea articolului Peugeot Citroen analizează posibilitatea formării unui parteneriat cu Mitsubishi

Peugeot Citroen analizează posibilitatea formării unui parteneriat cu Mitsubishi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul preşedinte executiv al PSA Peugeot Citroen, Philippe Varin, vrea să dezvolte grupul pe plan global, ceea ce poate fi obţinut, printre altele, prin parteneriate industriale sau alianţe cu alte companii auto, a declarat un purtător de cuvânt al producătorului francez de autovehicule.

Cele două companii cooperează deja în domeniul maşinilor electrice şi deţin în comun o uzină în Rusia. Activităţile constructorilor auto sunt complementare, PSA Peugeot Citroen axându-se pe piaţa europeană, în timp ce Mitsubishi se bazează, în principal, pe Japonia şi Asia, notează La Tribune. Grupul nipon are, de asemnea, câteva fabrici şi în SUA.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici