Peugeot-Citroen concediază 190 de angajaţi de la o fabrică din Slovacia

Constructorul francez PSA Peugeot-Citroen a anunţat, vineri, că intenţionează să concedieze 190 de persoane din cei 3.000 de angajaţi de la fabrica din Trnava, Slovacia, ca urmare a reducerii cererii pentru modelele Citroen C3 Picasso, potrivit Automotive News Europe (ANE).

155 afișări
Imaginea articolului Peugeot-Citroen concediază 190 de angajaţi de la o fabrică din Slovacia

Peugeot-Citroen concediază 190 de angajaţi de la o fabrică din Slovacia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"C3 Picasso a trecut din faza de proiect în producţi ade serie şi nu mai avem nevoie de tot personalul din perioada în care piaţa era în creştere", a declarat un reprezentant al companiei.

Modelul C3 Picasso va fi disponibil pe pieţele auto din Europa din luna martie.

Uzina de la Trnava construieşte şi autovehicule Peugeot 207.

În 2009, compania vizează o poducţie zilnică de 850 de unitrăţi în 2009.

Peugeot Citroen a anunţat la începutul lunii şi reducerea activităţii la fabrica din Madrid, ca urmare a efectelor crizei economice, măsura urmând să-i afecteze, sub diferite forme, pe aproape toţi cei 2.800 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici