Peugeot retrage de pe piaţă 240.000 de autovehicule din gama 307

Constructorul auto Peugeot va rechema de pe piaţă 240.000 de automobile din gama compactă 307, din statele nord-europene, în urma unor probleme tehnice, a anunţat grupul, citat de agenţia franceză de presă AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Peugeot retrage de pe piaţă 240.000 de autovehicule din gama 307

240.000 de autovehicule Peugeot 307 înapoi la fabrică

Acţiunea va începe în luna septembrie, iar 80.000 de vehicule vor fi rechemate de pe piaţă în Germania, a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al grupului, fără a preciza celelalte state.

Rechemările de pe piaţă, care nu vor avea loc şi în Franţa, se referă la vehicule vândute în perioada 2003-2006, fiind motivate de existenţa unor probleme tehnice la sistemul ABS (de frânare), şi la sistemul ESP (de control al stabilităţii), a adăugat purtătorul de cuvânt.

Între 2005 şi 2006, compania a rechemat 18.500 de automobile 307 de pe piaţa daneză, în urma unor defecţiuni constate la sistemele ESP şi ABS, care puteau conduce la declanşarea unor incendii, în cel mai rău caz.

Campania anunţată în această săptămână "completează acţiunea precedentă, ca măsură de precauţie", a mai spus reprezentantul Peugeot.

Peugeot a înlocuit modelul 307 cu 308, în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici