Peugeot România a lansat modelul decapotabil 308 CC

Importatorul autovehiculelor Peugeot în România, Trust Motors, a lansat modelul decapotabil 308 CC, disponibil cu două motorizări pe benzină şi două diesel, la preţuri cuprinse între 22.689 euro şi 25.520 euro, inclusiv TVA, potrivit datelor furnizate agenţiei MEDIAFAX de către companie.

467 afișări
Imaginea articolului Peugeot România a lansat modelul decapotabil 308 CC

Peugeot România a lansat modelul decapotabil 308 CC (Imagine: www.peugeot.com.ro)

Ambele propulsoare pe benzină au o capacitate cilindrică de 1,6 litri şi sunt dezvoltate împreună cu BMW. Preţul de pornire este pentru modelul echipat cu motorul de bază, care dezvoltă 120 Cai Putere (CP). Celălalt propulsor pe benzină este supraalimentat şi are 150 CP.

Motoarele diesel disponibile sunt de 1,6 litri (110 CP), respectiv 2 litri (136 CP). Peugeot 308 CC echipat cu motorul diesel de 2 litri are cel mai mare preţ, de 25.250 euro, inclusiv TVA.

În echiparea standard a maşinii se regăsesc dotări precum ABS, aer condiţionat cu reglare manuală, airbag-uri frontale, laterale şi de tip cortină, geamuri acţionabile electric, oglinzi reglabile electric şi încălzite, proiectoare de ceaţă şi jante din aliaj uşor.

Pe lista cu opţionale figurează tapiţeria din piele (aproape 2.400 de euro, inclusiv TVA) şi sistemul AirWave (693 euro, inclusiv TVA) care încălzeşte gâtul şi zona capului şoferului şi a pasagerului, în cazul în care maşina este decapotată şi rulează la temperaturi scăzute.

Livrările către clienţi pentru maşinile existente pe stoc vor fi realizate până la sfârşitul acestei luni, iar cei care comandă un automobil care nu a fost fabricat trebuie să aştepte până la patru luni pentru livrare, timp prelungit şi de vacanţa de vară în care vor intra constructorii auto în lunile iulie şi august.

De asemenea, Trust Motors a început să preia comenzi şi pentru modelul 3008, disponibil la preţuri cuprinse între 19.495 euro şi 25.012 euro, inclusiv TVA, termenii de livrare fiind similari cu cei de la modelul 308 CC.

Vânzările de autoturisme Peugeot în România au scăzut cu 58,3% în primele cinci luni ale anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 4.560 unităţi la 1.900 automobile, pe o piaţă care a avut un regres de 49,2% în perioada analizată, la 57.894 unităţi.

Anul trecut livrările de autoturisme Peugeot în România au scăzut cu 27,4% faţă de 2007, la 9.955 unităţi, pe o piaţă care a coborât cu 14,1%, la aproape 271.000 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici