Pieţele financiare se apropie din nou de vrie

Bursa de la Bucureşti şi leul sunt din nou sub presiune, după ce frica privind escaladarea problemelor financiare din Spania, dar şi a tensiunilor militare din Peninsula Coreeană, a cuprins investitorii internaţionali, care se tem de o nouă recesiune la nivel mondial, potrivit Ziarului Financiar.

18 afișări
Imaginea articolului Pieţele financiare se apropie din nou de vrie

Pieţele financiare se apropie din nou de vrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deja analiştii vorbesc despre o perioadă care "seamănă prea mult" cu episodul cderii Lehman Brothers din octombrie 2008, canâd pieţele financiare internaţionale au fost la un pas de dezintegrare, după ce injecţiile masive de lichidităţi din partea Băncii Centrale Europene şi ale Fed nu au reuşit să oprească tendinţa de scumpire a creditului.

Citeşte mai multe despre o posibilă recesiune mondială pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici