Piperea: ARB nu va reuşi să scape cu OUG 50 schimbată cu amendamentele sale!

Asociaţia Română a Bancilor (ARB) nu va scăpa în realitate cu amendamentele depuse şi aprobate de Comisia de Politica Economică din Camera Deputaţilor, pentru că mai există şi legea 193/2000 care nu dă voie la astfel de comportamente abuzive, a declarat pentru incont.ro Gheorghe Piperea, avocatul care reprezintă interesele câtorva mii de clienţi nemultumiţi de la Volksbank, BCR şi Raiffeisen.

23 afișări
Imaginea articolului Piperea: ARB nu va reuşi să scape cu OUG 50 schimbată cu amendamentele sale!

Piperea: ARB nu va reuşi să scape cu OUG 50 schimbată cu amendamentele sale! (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Oricine ştie că în comisioanele astea pe care tot le vor şi le vor sunt, de fapt, dobânzi ascunse. Avem reglementări încă din 2000 care îi ajută pe cei care iau credite să nu fie fortaţi să treacă de la dobanda fixă la dobanda variabilă doar pentru ca banca să câştige mai mult", mai spune Piperea.

El ii acuză pe deputaţii din Comisia de Politică Economică de faptul ca "au adoptat cu toptanul" modificările cerute de ARB.

Citeşte mai multe despre OUG 50 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici