Planorama a intrat în insolvenţă

Compania israeliană Euro Habitat, care dezvoltă de aproape cinci ani ansamblul rezidenţial Planorama din Bucureşti, format din 1.100 de apartamente, a intrat în insolvenţă la sfârşitul lunii iunie, fapt ce complică şi mai mult situaţia celor aproape 600 de clienţi care îşi aşteaptă de aproape trei ani locuinţele achitate în unele cazuri integral, informează Ziarul Financiar.

86 afișări
Imaginea articolului Planorama a intrat în insolvenţă

Planorama a intrat în insolvenţă (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"La data de 30.06.2010 Tribunalul Bucureşti a hotărât intrarea S.C. Euro Habitat SRL în procedură generală a insolvenţei prin reorganizare. Tribunalul Bucureşti a decis deschiderea procedurii încă de la primul termen de judecată şi a numit un administrator judiciar în acest sens, în lipsa S.C. Euro Habitat SRL, care nu a fost citată şi nu a avut cunoştinţă de existenţa acestui dosar pe rolul instanţelor judecătoreşti", se arată într-o adresă de informare trimisă de reprezentanţii Planorama către clienţi.

Citeşte mai multe despre situaţia complexului de locuinţe Planorama pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici