Pogea: Am identificat 179 de taxe şi tarife care trebuie eliminate sau comasate

Ministerul Finanţelor Publice va anula 36 de taxe şi tarife parafiscale şi va comasa 143 de taxe, cele mai multe urmând să fie eliminate, respectiv 60 de taxe şi tarife, de la Ministerul Mediului, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea.

16 afișări
Imaginea articolului Pogea: Am identificat 179 de taxe şi tarife care trebuie eliminate sau comasate

Pogea: Am identificat 179 de taxe şi tarife care trebuie eliminate sau comasate

"Am identificat, din totalul celor 489 de taxe şi tarife, un număr de 179 care trebuie reduse şi comasate", a spus Pogea, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că la Ministerul Administraţiei şi Internelor numărul total de taxe şi tarife va scădea sub 22, în timp ce la Ministerul Economiei şi Ministerul Transporturilor numărul de taxe şi tarife va vi redus cu 16, respectiv 8.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici