Politicienii pun acum în pericol şi cursul leu/euro

După ce au tăiat sursele externe de bani ale României, FMI, CE, BM sau euroobligaţiuni, cu scandalurile lor electorale, politicienii pun acum în pericol şi cursul. În cazul în care BNR va fi forţată să dea drumul la bani în piaţă, pentru ca băncile să-i poată da mai departe Finanţelor, cursul va fi foarte greu de apărat, informează cotidianul Gândul.

32 afișări
Imaginea articolului Politicienii pun acum în pericol şi cursul leu/euro

Politicienii pun acum în pericol şi cursul leu/euro (Imagine: Mediafax Foto)

Istoria se repetă iar leul pare, din nou, cea mai probabilă victimă imediată a scandalurilor de pe actuala scenă politică. La fel ca şi anul trecut, când BNR a sacrificat leul pentru ca Finanţele să aibă de unde lua bani pentru acoperirea deficitului bugetar, sfârşitul lui 2009 anunţă vremuri foarte grele pentru moneda naţională.

Citeşte mai multe despre cursul leu/euro pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici