Video Politicienii se bat pentru putere, iar statul are nevoie imediata de 3,5 mld. euro

Statul are nevoie de cel puţin 3,5 miliarde de euro pentru acoperirea deficitului bugetar din finanţări externe în ultimele trei luni ale anului, însă din cauza crizei politice ar putea fi nevoit să se descurce altfel, apelând din nou masiv la băncile locale şi la sprijinul BNR, potrivit "Ziarului Financiar".

13 afișări

Efectul dramatic al revenirii Finanţelor pe piaţa internă ar fi epuizarea şi a ultimului leu disponibil pentru creditarea sectorului privat şi implicit majorarea puternică a dobânzilor la lei care oricum au revenit la peste 10%.

Citeşte mai multe despre necesităţile de finanţare ale României pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici