Ponta: Autoritatea de management pentru POS Creşterea competitivităţii va fi reacreditată

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că autoritatea de management pentru POS Creşterea competitivităţii va fi reacreditată.

599 afișări
Imaginea articolului Ponta: Autoritatea de management pentru POS Creşterea competitivităţii va fi reacreditată

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dacă vorbim despre actualele autorităţi de management, cu excepţia celei de la Programul Operaţional Sectorial Creşterea competitivităţii, unde am discutat cu ministrul Chiţoiu (Daniel Chiţoiu, ministrul Economiei, n.r.) şi o să luăm nişte măsuri radicale acolo - practic, asta e, şase luni, o reacredităm, celelalte însă nu putem să le reacredităm pentru că pierdem un an de zile", a spus Ponta.

POS Creşterea competitivităţii economice este unul dintre programele pentru care Comisia Europeană a propus corecţii financiare, ca o condiţie pentru reluarea plăţilor.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici