Porsche România a lansat Volkswagen Caddy 4motion (Galerie Foto)

Porsche România a lansat versiunea cu tracţiune 4x4 a vehicului comercial Caddy, disponibil şi în varianta pentru transportul pasagerilor, preţurile cu TVA inclus fiind cuprinse între 20.350 euro şi aproape 23.000 de euro.

441 afișări
Imaginea articolului Porsche România a lansat Volkswagen Caddy 4motion (Galerie Foto)

Porsche România a lansat Volkswagen Caddy 4motion

"Prin introducerea modelelor cu tracţiune integrală, Volkswagen ţinteşte clienţii care îşi desfăşoară activitatea pe teren accidentat, în sectorul forestier şi agricol", a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, directorul mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, Eugen Grigoraş, din cadrul Porsche România.

Volkswagen Caddy Furgon are preţuri începând de la 23.350 euro cu TVA inclus, Caddy Kombi de la 20.800 euro, iar Caddy Life este cel mai scump model dintre toate - 23.000 de euro cu TVA inclus.

Tracţiunea integrală este disponibilă exclusiv cu motorizarea diesel de 1,9 litri de 105 Cai Putere (CP).

Pe varianta Caddy Maxi Life nu este disponibil sistemul de tracţiune 4x4.

Vânzările Volkswagen Autovehicule Comerciale au crescut anul trecut cu 2,9%, la 3.817 unităţi, faţă de cele 3.709 autovehicule livrate în 2007.

Importatorul Volkswagen Autovehicule Comerciale este compania Porsche România, care mai deţine în portofoliu brandurile Porsche, Bentley, Audi, Volkswagen, Skoda şi Seat.

Începând cu a doua jumătate a acestui an, Porsche România va reprezenta oficial şi marca sport de lux Lamborghini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici