Poşta Română a câştigat un contract cu Ministerul Justiţiei estimat la 37,5 milioane de lei - surse

Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru servicii de prezentare, prelucrare şi expediere a actelor de procedură pentru instanţele judecătoreşti, contract estimat de instituţie la 37,5 milioane de lei, fără TVA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din companie.

334 afișări
Imaginea articolului Poşta Română a câştigat un contract cu Ministerul Justiţiei estimat la 37,5 milioane de lei - surse

Poşta Română a câştigat un contract cu Ministerul Justiţiei estimat la 37,5 milioane de lei - surse

Alături de Poşta Română, la licitaţie s-a mai înscris şi Postmaster SRL Bucureşti, companie controlată de operatorul naţional de servicii poştale din Austria, Austrian Post Group, potrivit datelor publicate pe www.e-licitatie.ro.

Aceste servicii au fost asigurate şi până acum de Poşta Română.

Potrivit caietului de sarcini, contractul va avea o durată de 12 luni.

Autoritatea contractantă a estimat că numărul trimiterilor de acte de procedură va atinge 15 milioane pe întreaga perioadă de derulare a contractului.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de aproximativ 7.100 de oficii poştale.

Acţionarii operatorului sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

În 2011, cifra de afaceri a CNPR a scăzut cu 8,7%, la 1,26 miliarde de lei, în timp ce pierderile au urcat cu 50%, la 182,9 milioane de lei, conform datelor Ministerului Finanţelor Publice.

Operatorul naţional poştal va fi privatizat în acest an, ofertele urmând să fie deschise la 28 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici