Poşta Română a lansat un card de debit

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) şi Advanced Payment Solutions (Marea Britanie) au lansat, în şase oficii poştale din Bucureşti, proiectul pilot de emitere a cardurilor de debit, care va fi extins, în viitor, la nivel naţional.

53 afișări
Imaginea articolului Poşta Română a lansat un card de debit

Poşta Română a lansat un card de debit

Pentru a obţine cardul, clienţii trebuie să se prezinte la oricare din cele şase oficii poştale, cu actul de identitate în original. În termen de zece zile lucrătoare de la completarea formularului de emitere a cardului, acesta este expediat prin poştă, la adresa din buletin a titularului.

Cardul este denumit "Poşta Română cashplus prepaid MasterCard" şi este prevăzut cu funcţionalităţile de chip&PIN şi semnătură. Pe acelaşi cont sunt disponibile un card de titular şi patru carduri adiţionale.

Posesorii cardului îl pot reîncărca la ghişeele Poştei Române, de unde se vor putea efectua şi retrageri de numerar.

Cardul este acceptat la toate ATM-urile, comercianţii/POS-urile din ţară şi străinătate care au afişată sigla MasterCard.

Cardul este disponibil în următoarele subunităţi poştale: 

 

- Oficiul Poştal Bucureşti 32, Bd. Ion Mihalache nr. 341, sector 1;        

 

- Oficiul Poştal Bucureşti 10, Sos. Ştefan cel Mare nr. 228, sector 2;    

 

- Oficiul Poştal Bucureşti 80, Str. Răcari nr. 33 bis, sector 3;               

 

- Oficiul Poştal Bucureşti 61, Sos. Olteniţei nr. 188, sector 4;              

 

- Oficiul Poştal Bucureşti 15, Bd. Regina Elisabeta nr. 45, sector 5;       

 

- Oficiul Poştal Bucureşti 16, Bd. Iuliu Maniu, nr. 100, sector 6.  

        

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de peste 7.100 de oficii poştale.

Acţionarii operatorului poştal sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

CNPR estimează că veniturile companiei vor atinge în acest an 1,72 miliarde de lei, în urcare cu 17,2% faţă de 2008, iar rezultatul brut al activităţii va fi pozitiv, respectiv 371.000 lei, comparativ cu pierderi de 355.000 lei cu un an în urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici