Poşta Română lansează serviciul de transfer de bani Eurogiro în relaţia cu Germania

Poşta Română lansează serviciul de transfer de bani Eurogiro Cash International (ECI) în relaţia cu Germania, valoarea maximă a unei tranzacţii fiind de 550 de euro, a anunţat luni compania.

680 afișări
Imaginea articolului Poşta Română lansează serviciul de transfer de bani Eurogiro în relaţia cu Germania

Poşta Română lansează serviciul de transfer de bani Eurogiro în relaţia cu Germania (Imagine: Mediafax Foto)

"Acesta permite clienţilor să primească numerar, din Germania, la ghişeul oficiului poştal. Tranzacţiile se realizează în sistem rapid şi în condiţii de siguranţă a sumelor băneşti, având ca suport un sistem electronic de transfer de sume", se arată într-un comunicat al companiei.

Serviciul mai este disponibil şi pentru alte state, precum Turcia, Austria şi Ungaria.

Valoarea maximă admisă a unui transfer ECI sosit spre achitare din Germania este de 550 Euro, iar banii pot fi ridicaţi de beneficiari prin toate oficiile poştale informatizate din România, indiferent de domiciliul acestuia.

Plata transferului E.C.I. este disponibilă în două zile lucrătoare de la data depunerii sumei la oficiul poştal din Germania. Expeditorul poate stabili o altă dată de plată, dar nu mai devreme de două zile de la data depunerii şi nu mai târziu de 30 zile.

Pentru transferurile în sensul România-Germania, Poşta Română pune la dispoziţia clienţilor serviciul mandate Eurogiro. Valoarea maximă admisă a unui astfel de mandat este de 550 euro, iar plata este disponibilă în patru zile lucrătoare de la data depunerii sumei la oficiul poştal desemnat să execute acest serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici