Predoiu despre HG concesionările din Marea Neagră: Nu mi-a fost prezentată

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, miercuri, că nu i-a fost prezentată o Hotărâre de Guvern privind concesionările din Marea Neagră şi că a solicitat angajaţilor ministerului să facă verificări în legătură cu acest act normativ.

19 afișări
Imaginea articolului Predoiu despre HG concesionările din Marea Neagră: Nu mi-a fost prezentată

Predoiu despre HG concesionările din Marea Neagră: Nu mi-a fost prezentată (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mi-a fost prezentată o asemenea Hotărâre de Guvern, fie nu a ajuns în faţa ochilor mei", a spus Predoiu, chestionat, într-o conferinţă de presă, despre acest subiect.

Ministru a adăugat că a aflat despre aceasta după şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii şi că a cerut angajaţilor ministerului să facă verificări cu privire la acest act normativ.

Citeşte şi:

Un deputat PSD cere lămuriri privind concesionările din Marea Neagră

PNL: Concesionările din Marea Neagră, acordate de Guvernul Stolojan

Geoană: Guvernul să facă lumină în concesionările din Marea Neagră

Curtea de la Haga dă câştig de cauză României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici