Premieră în România: Autostrada Timişoara-Lugoj ar putea fi finalizată cu 9 luni înainte de termen

Anul 2012 ar urma să aducă o premieră în România: prima autostradă finalizată înainte de termen. Este vorba de autostrada Timişoara-Lugoj, lotul 1, cu o lungime de 9,5 kilometri, construită de Spedition UMB, firmă controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, alături de italienii de la Carena. Constructorii spun că vor termina această autostradă la finalul acestei luni.

1307 afișări
Imaginea articolului Premieră în România: Autostrada Timişoara-Lugoj ar putea fi finalizată cu 9 luni înainte de termen

Premieră în România: Autostrada Timişoara-Lugoj ar putea fi finalizată cu 9 luni înainte de termen (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"La sfârşitul lunii iulie Spedition UMB termină şi lotul 1 Timişoara-Lugoj, început pe 20 octombrie 2011", au spus reprezentanţi ai Spedition UMB pentru Ziarul Financiar şi BUSINESS Magazin, în una din rarele declaraţii pe care aceştia le-au făcut. Lotul avea iniţial ca termen de finalizare luna aprilie 2013. Rămâne de văzut dacă această autostradă va fi gata, având în vedere că la 1 iunie stadiul fizic de construcţie era de circa 40%, potrivit datelor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Citeşte mai multe despre finalizarea autostrăzii Timişoara-Lugoj pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici