Premiile Campioni în Business Muntenia-Bucureşti şi Campioni în Business 2012 vor fi date miercuri

Premiile Campioni în Business Muntenia-Bucureşti şi Campioni în Business 2012 vor fi acordate miercuri, la Gala Campioni în Business, care va avea loc la Hotel Intercontinental şi în care vor fi prezentaţi antreprenorii ce au reuşit să îşi crească afacerile pe timp de criză.

129 afișări
Imaginea articolului Premiile Campioni în Business Muntenia-Bucureşti şi Campioni în Business 2012 vor fi date miercuri

Premiile Campioni în Business Muntenia-Bucureşti şi Campioni în Business 2012 vor fi date miercuri (Imagine: www.campioniinbusiness.ro)

Gala Campioni în Business este organizată de Ziarul Financiar, alături de Enterprise Investors, BCR, PwC şi Triple Helix, la Hotel Intercontinental din Bucureşti, sala Fortuna, în 14 noiembrie, începând cu ora 18.00, susţinătorii proiectului "Campioni în Business" continuând astfel să creeze o mişcare de schimbare a mentalităţii românilor în privinţa antreprenorilor locali.

În contextul economic actual, când România nu mai prezintă aceeaşi atractivitate pentru investitorii străini, antreprenorii sunt, mai mult ca oricând, motorul de dezvoltare al economiei româneşti. Comunitatea lor are nevoie de o voce puternică, iar "Campioni în Business" este platforma ideală în acest sens. Anul trecut, clasamentul "Campioni în Business" a numărat 3.500 de companii care au întrunit criteriile de eligibilitate, având, cumulat, o cifră de afaceri de peste 90 de miliarde de euro şi peste 950.000 de angajaţi. În cadrul unor evenimente dedicate, liderii acestor companii şi-au manifestat preocuparea în legătură cu sprijinul limitat din partea statului pentru IMM-uri şi referitor la sistemul fiscal.

Proiectul "Campioni în Business" este un "bravo" şi un "mulţumesc" pentru antreprenorii români care, crescând companii de succes, pun în mişcare economia şi dezvoltă întreaga Românie. Organizatorii şi-au propus să descopere antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii din România, cei care au reuşit să dezvolte companii puternice, să creeze locuri de muncă şi care contribuie responsabil la bugetul de stat.

Redactorul şef al Ziarul Financiar, Sorin Pâslaru, va avea cuvântul de introducere în cadrul evenimentului. Invitatul special al serii va fi Joyce O’CONNOR, preşedinte Emeritus, Colegiul Naţional al Irlandei.

În cadrul Galei Campioni in Business va avea loc şi o prezentare a antreprenorilor care au reuşit să îşi crească afacerile pe timp de criză, aceştia fiind: Doina CEPALIS – Te-Rox Prod, Antreprenorul anului 2010, Mihai MIRON – Ropharma, Antreprenorul anului 2011 şi Mircea TUDOR – MB-Telecom, Premiu Special la Gala Campioni în Business din 2011. Acest panel de prezentări va fi moderat de Irina Anghel-Enescu – Fondator şi Preşedinte Triple Helix.

La finalul evenimentului vor fi acordate premiile Campioni în Business Muntenia – Bucureşti şi Campioni în Business 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici