Preşedintele Directoratului CFR Călători a demisionat

Preşedintele Directoratului CFR Călători, Vasile Secară, a demisionat luni din funcţia deţinută din aprilie 2014, iar atribuţiile sale au fost preluate de un alt membru al Directoratului, Iosif Szentes.

710 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Directoratului CFR Călători a demisionat

Preşedintele Directoratului CFR Călători a demisionat (Imagine; Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de companie printr-un comunicat, în care nu sunt precizate motivele demisiei.

Conducerea CFR Călători este asigurată din luna aprilie a anului trecut de Directorat şi Consiliul de Supraveghere. Din Directorat mai face parte Ioan Bălănean.

Compania este deţinută de Ministerul Transporturilor. Cele mai recente date financiare privind activitatea transportatorului sunt cele aferente anului 2013, indicând afaceri de 1,64 miliarde lei şi pierderi de 408,4 milioane lei, faţă de afaceri de 1,66 miliarde lei şi un rezultat negativ de 992,2 milioane lei cu un an în urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici