Preţul apartamentelor vechi din Capitală a scăzut cu 50%

Într-un singur an, preţurile cerute de proprietari pentru apartamentele vechi din Bucureşti au scăzut cu 50%. Astfel, de la cel mai mare preţ mediu, de 1.951 de euro pe metru pătrat înregistrat în luna martie a lui 2008, preţurile au ajuns în aceeaşi lună a acestui an sub pragul de 1.000 de euro pe metru pătrat.

32 afișări
Imaginea articolului Preţul apartamentelor vechi din Capitală a scăzut cu 50%

Preţul apartamentelor vechi din Capitală a scăzut cu 50%

Printre anunţurile de vânzare postate pe site-urile de specialitate se găsesc oferte în care preţul pe metru pătrat este sub 1.000 de euro. Spre exemplu, un proprietar cere pentru un apartament cu două camere din Drumul Taberei, de 53 de metri pătraţi, suma de 47.000 de euro.

Află mai multe despre preţurile apartamentelor din Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici