Preţul războiului: După mâncare şi haine, ruşii rămân şi fără mobilă

Compania suedeză Ikea opreşte vânzările online în Rusia.

2093 afișări
Imaginea articolului Preţul războiului: După mâncare şi haine, ruşii rămân şi fără mobilă

După mâncare şi haine, ruşii rămân şi fără mobilier

După lanţurile de fast-food şi compania de îmbrăcăminte H&M, companii care s-au retras deja, Rusia rămâne şi fără obiectele de mobilier produse în vestul Europei, plătind astfel preţul pentru războiul declanşat în Ucraina.

Pe 15 august, începând cu ora 20.00 (ora Moscovei), Ikea va încheia vânzările online ale produselor sale în Rusia, a anunţat de compania suedeză într-un comunicat.

„Magazinele vor rămâne închise şi vor funcţiona doar pentru livrarea comenzilor plasate anterior, precum şi pentru returnarea şi schimbul de mărfuri.

Toate comenzile plasate înainte de încheierea vânzărilor online vor fi procesate, emise sau livrate în lunile august şi septembrie, la momentul convenit la momentul comenzii”, informează Ikea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici