Preţurile locuinţelor vechi din Capitală dau înapoi

După creşterile spectaculoase de preţuri în ultimii ani, de până la 50% sau peste în unele cartiere, piaţa rezidenţială din Bucureşti încearcă să ajungă din nou la echilibru. Piaţa rezidenţială nu poate cădea, pentru că cererea este în continuare sănătoasă, informează Gândul.

17 afișări
Imaginea articolului Preţurile locuinţelor vechi din Capitală dau înapoi

Preţurile locuinţelor vechi din Capitală dau înapoi (Imagine: gandul.info)

Preţurile însă au început să dea înapoi în cazul apartamentelor vechi, care, până la un moment dat, raportate la metrul pătrat construit, erau mai scumpe cu până la 25% faţă de cele ale locuinţelor noi.Astfel, analiştii imobiliari consideră că apartamentele vechi s-ar putea ieftini cu până la 30% în următorul an, în timp ce la locuinţele noi fie vor fi îngheţate preţurile, fie se vor înregistra uşoare creşteri.

Citeşte mai multe informaţii despre preţurile apartamentelor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici