Video Primul lacăt pe un mall: Armonia Center din Brăila se închide pentru cel puţin şase luni - VIDEO

Investiţie de 45 de milioane de euro, centrul comercial se va închide la nouă luni de la inaugurare, informează Ziarul Financiar.

77 afișări

Compania de dezvoltare imobiliară RED Management Capital, care a realizat două centre comerciale Armonia pe piaţa locală, va închide proiectul din Brăila pentru a-l repoziţiona, după ce vânzările chiriaşilor au fost mult sub aşteptări, iar numărul vizitatorilor era de doar 2.000 de oameni în unele zile.

Citeşte mai multe despre închiderea mall-ului Armonia Center pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici