Primul magazin de bricolaj din România Leroy Merlin se deschide joi în parcul Colosseum Chitila

Primul magazin de bricolaj din România Leroy Merlin se va deschide joi în cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila, a anunţat firma Nova Imobiliare, dezvoltatorul proiectului.

2803 afișări
Imaginea articolului Primul magazin de bricolaj din România Leroy Merlin se deschide joi în parcul Colosseum Chitila

Primul magazin de bricolaj din România Leroy Merlin se deschide joi în parcul Colosseum Chitila (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leroy Merlin ocupă o suprafaţă de 16.500 de metri pătraţi şi este primul magazin care se deschide în Colosseum retail park. Cea de-a doua fază a dezvoltării parcului de retail va fi finalizată în noiembrie 2011, odată cu lansarea hipermarketului Carrefour şi a galeriei comerciale aferente acestuia.

Leroy Merlin este parte a grupului francez Adeo, numărul patru mondial pe piaţa de bricolaj. Lanţul de bricolaj de tip Do-It-Yourself activează deja în 12 ţări.

Proiectul Colosseum va include, pe lângă parcul de retail de peste 53.000 de metri pătraţi, şi unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa, cu o suprafaţă de aproximativ 137.000 de metri pătraşi şi peste 480 de magazine. Mall-ul va include 12 săli de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante şi trei bulevarde comerciale.

Construcţia mall-ului propriu-zis, care va fi livrat în mai multe etape, va începe în primăvara lui 2012, iar finalizarea este prevăzută pentru 2016. Investiţia totală în proiectul Colosseum este de 350 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici