Primul serviciu de car sharing cu automobile electrice, lansat în Bucureşti

Banca Comercială Română lansează oficial eGo, primul serviciul de car sharing 100% electric din Bucureşti, oferit de o bancă, accesibil printr-o aplicaţie dedicată, care permite localizarea şi rezervarea autoturismelor, în timp ce cheia maşinii este înlocuită de cardul bancar contactless BCR.

2868 afișări
Imaginea articolului Primul serviciu de car sharing cu automobile electrice, lansat în Bucureşti

BCR lansează un serviciu de car sharing cu automobile electrice (Sursa: nwradublog)

Pentru a putea beneficia de serviciul BCR eGo, utilizatorii din Bucureşti trebuie să dispună de un cont BCR, să deţină un card de debit sau credit contactless BCR şi să instaleze aplicaţia BCR eGo, disponibilă atât utilizatorilor de Android, cât şi de iOS.

BCR eGO va fi lansat iniţial prin intermediul unei flote de 20 de autoturisme BMW i3, numărul vehiculelor urmând să fie dimensionat ulterior în funcţie de cererea clienţilor. Serviciul este conceput atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companiile care doresc să ofere salariaţilor un serviciu modern de mobilitate urbană”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

În aplicaţia BCR eGO, utilizatorii vor putea localiza şi rezerva maşina cea mai apropiată de locul în care se află. De asemenea, vor putea vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric şi, mai ales, unde pot găsi staţiile de încărcare.

Utilizatorii pot ridica şi lăsa maşinile în orice punct al Bucureştiului, dar există totuşi recomandarea de a fi parcate într-o zona predefinită (zona centrală şi de nord a Bucureştiului). Clienţii care vor lăsa maşinile conectate la una dintre staţiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare. Planurile tarifare pentru utilizarea serviciului BCR eGO pot fi consultate prin aplicaţie; acestea vor varia in functie de alegerea unor pachete predefinite (retail, corporate). Tariful de baza pentru clienţii retail BCR va fi 10 lei pornirea (cost fix per cursa) plus 0,4 lei/minut tva inclus, putând fi cumparate segmente de cate jumătate de oră.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici