Primul smartphone marca Samsung care NU este produs de compania din Coreea de Sud

Samsung a anunţat în mod oficial telefonul Galaxy A6s, modelul colorat care ar trebui să concureze pe piaţă împotriva lui iPhone XR de la Apple.

2533 afișări
Imaginea articolului Primul smartphone marca Samsung care NU este produs de compania din Coreea de Sud

Prima smartphone marca Samsung care NU este produs de compania din Coreea de Sud

Singurul lucru ciudat la acest model este însă faptul că NU este produs de Samsung. Acesta este primul smartphone al companiei care poartă logo-ul şi este încadrat în gama Galaxy, însă este produs de un partener din china numit Wintech, care produce şi dispozitive Xiaomi, printre altele.

Samsung prezintă pentru prima dată programul ODM (original Device Manufacturer), prin care alte companii vor putea să producă şi să vândă produse sub sigla Samsung. Galaxy A6s este doar primul model de acest gen, iar probabil că altele vor fi lansate în curând în cazul în care acesta se dovedeşte a fi un succes.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici