Primul Transit Connect va ieşi pe poarta fabricii Ford de la Craiova în 8 septembrie

Directorul Ford România, Dionisio Campos, a declarat, vineri, că prima maşină care va fi produsă în fabrica de la Craiova va ieşi pe poarta uzinei la începutul lunii septembrie, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, precizând că este vorba de 8 septembrie.

15 afișări
Imaginea articolului Primul Transit Connect va ieşi pe poarta fabricii Ford de la Craiova în 8 septembrie

Directorul Ford România, Dionisio Campos (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Directorul general al Ford România, Dionisio Campos, a declarat, vineri, la Craiova, că producătorul american îşi menţine angajamentele asumate prin contractul de privatizare, prima maşină Transit Connect, fabricată la Craiova, urmând să fie produsă la începutul lunii septembrie.

"După cum se ştie, Ford îşi păstrează angajamentul pentru Craiova. Primul vehicul Ford care va fi produs la Craiova va fi produs la începutul lunii septembrie. Odată cu începerea producţiei vor fi schimbări nu numai la nivelul fabricii, ci şi la nivelul comunităţii”, a declarat directorul Ford România.

El a mai spus că nu contează volumul de maşini fabricate la Craiova, primordială fiind calitatea produselor, care, în proporţie de 90 la sută, sunt destinate exportului.

"Nu suntem preocupaţi de cantitatea maşinilor produse. Nu suntem interesaţi să dăm date despre volumul producţiei, ci mai degrabă de dezvoltarea fabricii, de calitate, de siguranţă. Vă putem garanta că acest produs care va ieşi pe poarta fabricii în septembrie va îndeplini standardele de calitate Ford", a declarat Campos.

Potrivit acestuia, dacă standardele de calitate ale maşinilor nu vor fi îndeplinite, atunci conducerea Ford va lua măsura stopării producţiei.

"Vă asigur că dacă standardul de calitate nu va fi asigurat, vom opri producţia de maşini. Nu punem cantitatea înaintea calităţii. Noi avem o reputaţie şi vrem să rămânem lideri în ceea ce priveşte calitatea", a adăugat Campos.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, aflat la Craiova la o întâlnire cu conducerea Ford România, a precizat că data stabilită pentru evenimentul producerii primului Transit Connect este 8 septembrie.

"Sunt onorat să fiu prezent aici, pe 8 septembrie, atunci când va ieşi pe poarta uzinei de la Craiova primul Transit Connect şi începutul a ceea ce va fi, sunt convins, o istorie de succes", a declarat Mircea Geoană.

Grupul american Ford a devenit acţionar majoritar la Automobile Craiova în septembrie 2007, când a achiziţionat 72,4% din capitalul firmei de la statul român, pentru 57 de milioane de euro. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici