Video Procedura pentru selectarea consorţiului care va crea brandul turistic al României, suspendată - VIDEO

Procedura pentru selectarea companiei sau consorţiului care va crea brandul turistic al României este suspendată până la soluţionarea de către Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) a celor patru contestaţii depuse, a declarat, joi, Elena Udrea, ministrul Turismului.

18 afișări

Declaraţia ministrului Turismului privind suspendarea licitaţiei a fost făcută în cadrul Conferinţei Mediafax Talks about Romanian Tourism.

Ea a anunţat că, până în acest moment, au fost depuse patru contestaţii la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, urmând ca, după soluţionarea acestora, să se reia procedura.

Rezultatul selecţiei pentru brandul turistic al României a fost contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor de agenţiile Landor Associates, FutureBrand, BBDO Portugalia şi Brandient Consult SRL, care au acuzat nerespectarea criteriilor de eligibilitate impuse de autoritatea contractantă.

Asocierile SC TBWA Bucureşti SRL - SC GFK Romania SRL, asocierea Saffron Brand Consultants SA – Brandient Consult SRL – Acacia Avenue Limited şi asocierea THR, Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA – Taylor Nelson Sofres SA sunt finaliştii desemnaţi de Ministerul Turismului, din 13 ofertanţi înscrişi iniţial în competiţia pentru brandingul de ţară.

Suma maximă alocată construcţiei brandului este de două milioane de euro, bani proveniţi din fonduri structurale, pentru dezvoltarea şi promovarea turismului. În plus, pentru partea de promovare, urmează să fie cheltuiţi, ulterior, aproximativ 73 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici