Profitul net consolidat al BCR a urcat la 464,6 milioane lei

Banca Comercială Română (BCR) a obţinut, în primele şase luni ale acestui an, un nivel record al profitului net consolidat după impozitare şi plata intereselor minoritare, de 464,6 milioane de lei (139,5 milioane euro), în urcare cu 21,4% faţă de intervalul corespunzător din 2006.

5 afișări
Imaginea articolului Profitul net consolidat al BCR a urcat la 464,6 milioane lei

Profitul net consolidat al BCR a urcat la 464,6 milioane lei

Rezultatele sunt raportate la nivelul grupului BCR, care include cea mai mare bancă din România, şi sunt calculate conform standardelor internaţionale de raportare financiară (IFRS), se arată într-un comunicat al BCR transmis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Veniturile operaţionale au crescut mai rapid decât cheltuielile, favorizate de dezvoltarea activităţii de creditare, potrivit băncii.

Valoarea totală a activelor a crescut cu 5,8% faţă de finele anului 2006, la 50,165 miliarde de lei (16,027 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici