Programatorii amenințați de concedieri

Se întoarce roata, constată companiile din IT. Dacă până nu de mult, angajatorii își găseau cu greu programatori și specialiști calificați la prețuri rezonabile, situația economică dificilă a crescut oferta de angajați din domeniu și le-a temperat acestora pretențiile salariale.

26 afișări
Imaginea articolului Programatorii amenințați de concedieri

Programatorii amenințați de concedieri (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Raportul de forțe dintre angajatorii și angajatii din IT începe să se schimbe”, observă Alexandru Costin, directorul general al Adobe Systems România, obișnuit în ultimii ani, la fel ca mulți alți manageri din domeniu, cu o putere mare de negociere a angajaților în ce privește condițiile și pachetul salarial. “Acum, angajatorul și viitorul angajat au un cuvânt de spus la negocierea contractului de muncă. Dictatura candidatului pare să se încheie”, continuă Costin.

Citește toată știrea pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici