Programul "O săptămână la munte": Hoteluri şi pensiuni mai ieftine cu 50%. Copiii merg gratuit

Turiştii se pot caza în hotelurile de la munte plătind pentru 5 nopţi între 160 de lei şi 370 de lei locul, pentru cinci nopţi, prin programul "O săptămână la munte", iar copiii vor fi cazaţi gratuit, au anunţat duminică patronatele din turism.

2932 afișări
Imaginea articolului Programul "O săptămână la munte": Hoteluri şi pensiuni mai ieftine cu 50%. Copiii merg gratuit

Programul "O săptămână la munte" (Imagine: Marius Smadu/Mediafax Foto)

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunţat că lansează cea de-a XII-a ediţie a programului special "O săptămână la munte", care se va derula în perioada 2 noiembrie - 19 decembrie 2014.

"Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă", se arată într-un comunicat al FPTR.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt de 161 de lei pe sejur pentru un hotel, vilă sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele şi 368 de lei pentru un hotel sau vină de patru stele.

Sejururile încep duminica şi se termină vinerea.

Pentru acest an, hotelierii au introdus facilitatea pentru copiii (maxim 2) de până la 7 ani, prin care aceştia pot beneficia de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

De asemenea, sejururile la munte în România la tarife reduse pot fi achiziţionate şi de turiştii din Republica Moldova. Biletele pot fi cumpărate de la agenţiile membre ale Asociaţiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri FPTR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici