Proiect estimat la peste 26 mil. euro pentru construcţia unui tronson de 4,9 km al centurii Braşov

CNADNR vrea să contracteze lucrări de proiectare şi construcţie a unui tronson de 4,9 kilometri al variantei de ocolire Braşov, proiect cu o valoare estimată cuprinsă între 118,2 milioane lei (26,5 milioane euro) şi 128,8 milioane lei (28,9 milioane euro), fără TVA.

239 afișări
Imaginea articolului Proiect estimat la peste 26 mil. euro pentru construcţia unui tronson de 4,9 km al centurii Braşov

Proiect estimat la peste 26 mil. euro pentru construcţia unui tronson de 4,9 km al centurii Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Lucrările de proiectare şi execuţie a variantei de ocolire a municipiului Braşov, tronson II, DN 11 - DN 13, sunt estimate la 118,2 milioane lei fără TVA, valoare la care se vor raporta ofertanţii pentru elaborarea propunerii financiare, iar suma de 10,55 milioane lei este prevăzută pentru achiziţia ulterioară de servicii şi lucrări similare, se arată într-un anunţ de participare al CNADNR.

Contractul va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile (85%) şi bani de la buget, iar termenul pentru finalizare este de 39 de luni de la data atribuirii.

Proiectul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.

Tronsonul III al şoselei de centură Braşov a fost deschis circulaţiei la începutul lunii decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici