Proiect imobiliar de 80 milioane euro în nordul Capitalei

Un dezvoltator elen va construi în apropiere de şoseaua Bucureşti-Ploieşti un proiect imobiliar care va cuprinde spaţii de birouri şi comerciale, în valoare de 80 de milioane de euro, a anunţat, marţi, firma Eurometropola, promotorul ansamblului.

21 afișări

Suprafaţa proiectului dezvoltat pe un teren de 7.000 de metri pătraţi va fi de peste 40.000 de metri pătraţi construiţi.

"Obiectivul estimat la 80 milioane euro va fi amplasat în sectorul 1, pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în apropierea Complexului Comercial Băneasa. Imobilul va fi structurat pe 10 nivele", se arată într-un comunicat al agenţiei imobiliare Eurometropola.

Complexul este prevăzut cu 540 de locuri de parcare, 4.600 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 15.400 de metri pătraţi de birouri. Construcţia propriu-zisă a proiectului va fi începută în circa două luni.

Reprezentanţii Eurometropola nu au precizat numele dezvoltatorului.

"Dezvoltatorul este o companie cu capital grecesc care se află la primul proiect de asemenea anvergură în România, însă are o vastă experienţă în construcţii, energie şi imobiliare în Europa de Est", se spune în comunicat.

Compania dezvoltă proiecte imobiliare şi în Bulgaria, pe segmentele rezidenţial, birouri şi comercial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici