Proiect rezidenţial de cinci milioane de euro în localitatea Baloteşti

TPC Construcţii şi Servicii Imobiliare va dezvolta, în comuna Baloteşti din apropierea Bucureştiului, un proiect imobiliar în valoare de cinci milioane de euro, care va cuprinde 28 de vile, a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Teodor, directorul general al firmei.

9 afișări
Imaginea articolului Proiect rezidenţial de cinci milioane de euro în localitatea Baloteşti

Proiect rezidenţial de cinci milioane de euro în localitatea Baloteşti

Proiectul denumit Crinilor Residenţial Park este amplasat la o distanţă de 200 de metri faţă de DN 1, în zona centrului comercial Prisma, şi constă într-un ansamblu de locuinţe cu o suprafaţă totală de 16.000 de metri pătraţi.

Lucrările de construcţie au început anul trecut şi urmează să fie finalizate integral la jumătatea anului 2009.

Vilele vor fi structurate pe etaj şi mansardă. Fiecare locuinţă va avea un teren cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Imobilele sunt scoase la vânzare numai în momentul în care sunt finalizate, iar până în prezent firma a semnat contracte pentru jumătate din case, respectiv pentru unităţile deja finalizate, care au presupus investiţii de peste 2,5 milioane de euro.

"Aflându-ne la jumătatea lucrărilor de construcţie, până în prezent au fost contractate 50% din totalul locuinţelor. Preţul cu care vilele au fost scoase la vânzare este de 1.000 de euro, plus TVA, însă acesta va creşte cu siguranţă la următoarea contractare", a precizat Teodor.

TPC Imobiliare are în plan şi alte investiţii imobiliare, printre care câteva proiecte de apartamente în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici