Proprietatea, superafacere pentru brokerii lui Videanu

Firma de brokeraj Equity Invest din Bucureşti, la care fostul ministru al economiei Adriean Videanu deţine 24% din acţiuni, a intermediat în ianuarie tranzacţii de 55 mil. lei (13 mil. euro), urcând pe locul 13 în topul brokerilor, în condiţiile în care anul trecut firma a avut un rulaj mediu lunar de 3,5 mil. lei.

82 afișări
Imaginea articolului Proprietatea, superafacere pentru brokerii lui Videanu

Proprietatea, superafacere pentru brokerii lui Videanu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Listarea Fondului Proprietatea (FP), pe 25 ianuarie, a pus în mişcare pachete mari de acţiuni şi a schimbat ierarhia obişnuită din topul brokerilor, în condiţiile în care firmele de brokeraj s-au bătut pentru clienţii mari reducând mult comisioanele. Tranzacţiile cu acţiuni FP s-au ridicat în ianuarie la 550 mil. lei (130 mil. euro), reprezentând peste 56% din transferurile totale de pe Bursă.

Conducerea societăţii spune că firma a intermediat luna trecută în principal tranzacţii cu acţiuni FP.

"Da, am tranzacţionat preponderent acţiuni Fondul Proprietatea. Tranzacţiile au fost realizate de clienţi persoane fizice care au vândut prin intermediul nostru după ce am redus foarte mult comisioanele", a explicat Gabriel Gheorghe, directorul general al Equity Invest.

Citeşte mai multe despre firma de brokeraj a lui Adriean Videanu pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici