Proprietăţi care costă cât o Dacia Sandero. În ce ţări le puteţi găsi

Odată cu criza financiară, preţurile tot mai multor imobiliare au început să scadă pretutindeni pe glob. Astfel, locuinţe sofisticate au ajuns să coste de la câteva mii la câteva sute de lire sterline. Marea Britanie şi India sunt doar două dintre destinaţiile unde preţurile au luat-o în jos.

886 afișări
Imaginea articolului Proprietăţi care costă cât o Dacia Sandero. În ce ţări le puteţi găsi

Proprietăţi care costă cât o Dacia Sandero. În ce ţări le puteţi găsi

De pildă, în Marea Britanie, în urmă cu şase luni, a fost scoasă la vânzare o casă cu două dormitoare. Preţul iniţial, de 15.000 de lire sterline s-a dovedit a fi însă prea mare. La orizont nu s-a ivit niciun cumpărător. Astfel, vânzătorii s-au văzut nevoiţi să-i mai scadă puţin preţul şi aşa destul de mic pentru o asemenea locuinţă.

Casa din oraşul Burnley (nord-vestul Angliei), situată în comitatul (subdiviziunea) Lancashire, a fost vândută prin intermediul unui agent imobiliar cu 10.000 de lire sterline. Agentul care s-a ocupat de tranzacţia financiară, John Dinsdale, a susţinut că "un investitor i-a făcut această ofertă, pe care a acceptat-o imediat, având în vedere că până atunci niciun cumpărător nu dăduse semne de interes".

Locuinţa de 10.000 de lire are un living, o bucătărie, două dormitoare la etaj, o baie şi totodată curte interioară. De asemenea, se află destul de aproape de centrul oraşului, la doar câteva minute distanţă.

Citeşte mai multe despre locuinţele care costă cât o Dacia Sandero pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici