Rabla PLUS: eco-tichete de 10.000 de euro de la stat. Experienţa unui antreprenor care şi-a cumpărat maşină electrică şi mai vrea încă două

  • Dacă vrei o maşină electrică, statul te poate ajuta cu 10.000 euro
  • Adrian Mitrea vrea să îşi mai mai cumpere două modele electrice cu eco-tichete de la stat
  • Anul acesta, românii au cerut 1225 de tichete pentru maşini electrice, dintr-un total de 3.000
2942 afișări
Imaginea articolului Rabla PLUS: eco-tichete de 10.000 de euro de la stat. Experienţa unui antreprenor care şi-a cumpărat maşină electrică şi mai vrea încă două

Sursa FOTO: Profimedia

Adrian Mitrea este antreprenor şi a condus prima maşină electrică în 2016, în străinătate. Doi ani mai târziu a încercat câteva modele disponibile pe piaţa auto locală. Asta l-a determinat să îşi achiziţioneze un BMW I3, însă dealer-ul auto accesase deja eco-tichetele de 10.000 euro pentru viitorii clienţi. Mulţumit de mobilitatea electrică, anul acesta va aplica în programul Rabla PLUS pentru încă două modele.

Dacă vrei să îţi cumperi o maşină electrică nouă, statul te poate ajuta cu 10.000 de euro pentru a-ţi îndeplini dorinţa. De asemenea, poţi primi o primă de 4.000 de euro pentru un automobil hibrid.

În 2020 procedura pentru obţinerea echo-tichetelor am delegat-o către un consultant extern. Costul mai redus cu carburantul, de aproximativ patru-cinci ori la o maşină electrică versus una pe combustie, costuri de service mai reduse, o mică plăcere personală – faptul că poluarea locală este 0.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici