Radiografia apartamentelor noi din Bucureşti: cu ce finisaje şi costuri sunt asteptaţi cumpărătorii?

"Apa din balcon intra în casă", "instalaţiile sanitare s-au stricat după două săptămâni", "costurile de administrare sunt prea mari", sunt doar o parte dintre problemele cu care s-au confruntat unii cumpărători de apartamente noi din Bucureşti, în special cei care au făcut achiziţia la stadiul de machetă, iar apartamentul construit nu semăna prea mult cu promisiunile dezvoltatorilor.

81 afișări
Imaginea articolului Radiografia apartamentelor noi din Bucureşti: cu ce finisaje şi costuri sunt asteptaţi cumpărătorii?

Radiografia apartamentelor noi din Bucureşti: cu ce finisaje şi costuri sunt asteptaţi cumpărătorii? (Imagine: Ziarul Financiar)

Ziarul Financiar a cerut de la dezvoltatorii a 20 dintre cele mai mari ansambluri din Bucureşti, aflate în curs de finalizare, detalii despre finisaje (uşi, parchet, gresie, faianţă, tâmplărie, instalaţii sanitare), climatizare, facilităţile oferite, costurile de administrare a proiectelor şi a locurilor de parcare, precum şi numele firmelor care s-au ocupat de construcţie.

Aproape jumătate dintre companii au răspuns pozitiv, putând astfel face o comparaţie între apartamente, dar şi între preţurile acestora, care au scăzut cu circa 30% în ultimul an, în cele mai multe dintre cazuri.

Citeşte mai multe despre oferta de apartamente noi în Bucureşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici