Radu Gheţea, CEC Bank: Creditul pentru locuinţe va stagna, dar vor apărea produse de genul „creditul pentru concediu”

Creditul pentru locuinţe va stagna o perioadă şi, în schimb, vor apărea produse noi de tipul ”creditul pentru concediu” sau "pentru studii", a declarat marţi Radu Ghetea, preşedintele CEC Bank.

936 afișări
Imaginea articolului Radu Gheţea, CEC Bank:  Creditul pentru locuinţe va stagna, dar vor apărea produse de genul „creditul pentru concediu”

Radu Gheţea, CEC Bank: Vor apărea produse de genul „creditul pentru concediu” (Imagine: Radu Tuta/ Arhiva Mediafax Foto)

”Probabil că cel pentru locuinţe va stagna pentru o perioadă, până când băncile să fie interesate de această nişă", a afirmat Gheţea, în contextul dezbaterilor privind legea dăriii în plată.

Gheţea a mai afirmat că efectul retroactiv al legii dării în plată va afecta băncile care au dat credit, "iar acesta este un lucru neplăcut". Legea dării în plată se află, în acest moment, în dezbatere în Parlament, la Comisia Juridică din Camera Deputaţilor, după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut să fie reexaminată.


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici