Raiffeisen Bank lansează un card de debit preplătit

Raiffeisen Bank şi RêvEurope lansează cardul de debit preplătit Visa Raiffeisen Bank, disponibil fără a fi necesară deschiderea unui cont curent şi destinat tinerilor care folosesc numerarul şi fac tranzacţii pe internet, a anunţat, joi, instituţia de credit.

444 afișări
Imaginea articolului Raiffeisen Bank lansează un card de debit preplătit

Raiffeisen Bank lansează un card de debit preplătit (Imagine: Mediafax Foto)

"Acesta este singurul card preplătit care le permite românilor să trimită bani în ţară direct de pe telefonul mobil, fiind în acelaşi timp primul card de debit preplătit emis de o instituţie bancară românească. Clienţii pot obţine acest card de la o serie de agenţii Raiffeisen Bank din Bucureşti, iar în viitorul apropiat şi de la comercianţi", se arată într-un comunicat al băncii.

Cardul este disponibil imediat, pe baza completării unei cereri-contract, fără a fi necesară deschiderea unui cont curent. Suma disponibilă pe card este valoarea încărcată anterior de client, ceea ce limitează riscul la tranzacţiile pe internet, iar alimentarea cu numerar se poate face la unităţile bancare şi la comercianţii agreaţi.

Clienţii care solicită cardul şi îl alimentează cu numerar pot face cumpărături online, pot efectua plăţi acolo unde cardurile de debit Visa sunt acceptate, pot retrage numerar de la bancomatele din toată lumea şi pot folosi serviciul mobil integrat YAP pentru a transfera bani prietenilor şi familiilor în ţară sau pentru a-şi verifica soldul direct de pe telefon, printr-un simplu SMS. De asemenea, ei îşi pot gestiona contul online.

Cardul de debit preplătit Raiffeisen Bank Visa poate fi obţinut pe loc, pe baza prezentării documentelor de identitate, în prezent de la şase unităţi Raiffeisen, şi costă 18 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici