RAR a verificat mai puţine vehicule rulate în al doilea trimestru

Registrul Auto Român (RAR) a verificat 66.641 autovehicule second-hand în trimestrul al doilea din acest an, jumătate faţă de cele 136.461 unităţi testate în primele trei luni ale anului, a anunţat Registrul.

19 afișări
Imaginea articolului RAR a verificat mai puţine vehicule rulate în al doilea trimestru

RAR a verificat mai puţine vehicule rulate în al doilea trimestru (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

"Primele trei luni au înregistrat o creştere mai mare din cauza faptului că o mare parte din autovehicule au intrat în ţară la sfârşitul anului 2008, iar cetăţenii nu le-au înmatriculat, preferând să aştepte, datorită noilor discuţii referitoare la taxa pe poluare", se arată într-un comunicat al RAR.

Registrul Auto Român a înregistrat în primele şapte luni un total de 180.007 autovehicule second-hand.

Dacă în primele trei luni s-au prezentat la RAR 136.461 de autovehicule second-hand (40.638 unităţi în ianuarie, 44.006 autovehicule în februarie şi 51.817 unităţi în martie), din aprilie numărul acestora "a scăzut simţitor", potrivit RAR.

În aprilie au fost testate 28.407 autovehicule rulate, în luna mai 21.078 de unităţi, iar în iunie 17.156 de vehicule.

Potrivit RAR, în iulie au fost verificate 17.543 autovehicule la mâna a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici