Răzvan Nicolescu, avizat de comisiile parlamentare în funcţia de ministru delegat pentru Energie

Răzvan Nicolescu, propus ministru delegat pentru Energie, a primit, marţi, avizul comisiilor parlamentare reunite, fiind validat cu 36 de voturi "pentru", 7 "împotrivă" şi 3 abţineri.

148 afișări
Imaginea articolului Răzvan Nicolescu, avizat de comisiile parlamentare în funcţia de ministru delegat pentru Energie

Razvan Nicolescu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

El a fost audiat de comisiile de servicii şi industrie din Senat şi Camera Deputaţilor.

Nicolescu a fost director de afaceri publice în compania petrolieră OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie din România, şi a reprezentat România în UE pe probleme de energie în perioada 2006 - 2008, în prezent fiind vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare din domeniul Energiei.

În septembrie 2013, Nicolescu declara la conferinţa MEDIAFAX Talks about Energy că România ar trebui să joace un rol mult mai activ la Bruxelles şi să influenţeze politicile europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici