RCS&RDS a intrat in război total cu UPC

Tarifele pentru serviciile TV ar putea atinge în acest an un minim istoric în condiţiile în care războiul preţurilor pentru a atrage clienţi, în care s-au angajat giganţii locali RCS&RDS, Romtelecom şi UPC s-a acutizat, pe fondul unei economii în recesiune, în care puterea de cumpărare a consumatorilor a scăzut, informează Ziarul Financiar.

58 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS a intrat in război total cu UPC

RCS&RDS a intrat in război total cu UPC (Imagine: Mediafax Foto)

Cea mai recentă mutare aparţine liderului RCS&RDS, care a lansat în mai multe zone din ţară oferte de o agresivitate fără precedent, ţintite către rivalii de la UPC. Pentru a convinge clienţii UPC să plece, RCS le oferă servicii gratuite de cablu TV până la expirarea contractului cu rivalii, urmate de alte trei luni de gratuitate.

Citeşte mai multe despre războiul dintre RCS&RDS şi UPC pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici