Reduceri "mascate" la maşinile noi, pe site-uri second-hand

Dealerii nu pot întotdeauna promova discounturile care le pot oferi pentru un anumit model în vederea atragerii potenţialilor clienţi, fie din cauza mărcii, a importatorului sau a politicii impuse unui anumit model.

668 afișări
Imaginea articolului Reduceri "mascate" la maşinile noi, pe site-uri second-hand

Reduceri "mascate" la maşinile noi, pe site-uri second-hand (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Spre exemplu, între preţul oficial "de listă", cel oficial cu discount şi cel final obţinut în showroomuri poate fi diferenţe de sute sau chiar mii de euro, fiecare agent de vânzări având posibilitatea de a mai reduce preţul maşinii măcar cu 1-2%, în funcţie de model şi anul de fabricaţie.

Un bun exemplu în acest sens în reprezintă SUV-ul Duster. Deşi oficial nu poate fi găsit cu discount nici pe site-ul oficial Dacia şi nici pe cel al dealerilor, unii dintre concesionari au postat pe site-urile specializate în comerţul cu maşini second-hand.

Citeşte mai multe despre cum fac dealerii reduceri mascate pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici