Renault a prezentat în Brazilia conceptul Sand'Up (Galerie Foto)

Renault a prezentat la salonul auto de la Sao Paolo, Brazilia, un concept de automobil denumit Sand'Up, derivat din Sandero, care prefigurează un model destinat pieţei braziliene, scrie Automotive News Europe (ANE).

73 afișări
Imaginea articolului Renault a prezentat în Brazilia conceptul Sand'Up (Galerie Foto)

Renault a prezentat în Brazilia conceptul Sand'Up (Galerie Foto)

GALERIE FOTO

Conceptul Sand'Up reprezintă prima creaţie a centrului de design din America Latină, inaugurat în luna aprilie la Sao Paolo.

Designerul şef în cadrul centrului de design amintit a declarat că Sand'Up este un automobil conceput pentru piaţa braziliană, că are un aspect modern şi atractiv şi că poate transporta patru pasageri, configuraţia interiorului fiind flexibilă.

Maşina este bazată pe modelul Sandero, însă are patru locuri (faţă de cinci ale lui Sandero - n.r.) şi plafon detaşabil, maşina devenind decapotabilă şi, prin rabatarea scaunelor din spate, un Pick-Up de mici dimensiuni.

Renault a mai prezentat în cadrul salonului auto menţionat şi versiunile sport ale Logan şi Sandero, denumite Logan F1 Team şi Sandero F1 Team.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici